Kotisiivouspalvelut Järvenpäässä, Tuusulassa, Keravalla ja Vantaalla

Siivouksen suunnittelussa auttaisi, jos tietäisimme seuraavia asioita

Tilatessasi siivousta olisi hyvä meidän tietää :

Jos olet epävarma tarpeistasi tai et tiedä kuinka pitkä aika siivoukseen olisi hyvä varata, neuvomme mielellämme.

Meihin voi ottaa yhteyttä yhteyssivumme kautta tai sähköpostilla ja tarvittaessa myös puhelimitse.

Palvelu #1

Viikkosiivoukset

Viikkosiivoukset

Suosituin palvelumme on jatkuvaluonteinen kotisiivous eli niin sanottu ylläpitosiivous.  Teemme tilauksesta myös kertasiivouksia, joulu- ja juhlasiivouksia.

Viikkosiivouksissa käyntitarpeeseen vaikuttaa useat eri tekijät alkaen asukkaan omasta aktiivisuudesta, kodin kokoon ja siivottaviin yksityiskohtiin.

Ylläpitosiivous on hyvä aloittaa perusteellisemmalla aloitussiivouksella tarpeen vaatiessa. Siivousarviossa käymme läpi siivoustarpeen.

Siivousvälineet ja pesuaineet sisältyvät hintoihimme viikkosiivouksessa. Pölynimuri kuitenkin sellainen työväline, joka tapauskohtaisesti joko asiakkaalta tai meiltä yrityksen puolesta, sen mukaan mikä paras vaihtoehto kuhunkin kohteeseen.

Siivouspalvelut - viikkosiivoukset

Palvelu #2

Allergiasiivoukset

Allergiasiivoukset

Allergiasiivouksesta voi olla huomattavaakin hyötyä allergiaoireiden lieventämisessä. Allergiasiivousta tilatessa on hyvä tietää allergian aiheuttaja, jotta voimme keskittyä erityisesti niihin siivoustoimenpiteisiin, joista on eniten hyötyä.

Allergiasiivouksessa siivousliinat ovat kohdekohtaisia ja allergiakohteissa käytämme asiakkaan pölynimuria.

Siivouspalvelut - allergiasiivous

Palvelut #3

Ikkunanpesut

Pesemme ikkunoita sekä kertaluonteisesti että kotisiivouksien yhteydessä.  Ikkunanpesua tilatessa olisi hyvä tietää kuinka monta pestävää ikkunaa kohteessa on, sekä ikkunoiden arvioitu kokoluokka

Pesemme ikkunoita noin kolmen metrin korkeuteen eli jos kyseessä korkeammat erikoisikkunat, suosittelemme ottamaan yhteyttä sellaiseen ikkunanpesuyritykseen, jolta löytyy tarvittavat välineet korkeiden ikkunoiden pesua varten.  

Siivouspalvelut - ikkunanpesu

Palvelut #4

Muutto- ja loppusiivoukset sekä pienet remonttisiivoukset

Muutto- ja loppusiivoukset sekä pienet remontti- siivoukset

Muutto – ja loppusiivousta tilatessa muistathan kertoa meille neliömäärän, hieman perustaa kohteesta, sekä tarvittaessa vaikkapa pari kuvaa kohteesta auttavat kohteen siivoustyön suunnittelussa ja tarjouksen tekemisessä.

Siivouspalvelut - muuttosiivous Järvenpää

Palvelut #5

Kuivahöyrypesuri

Kuivahöyrypesuri

Käytössämme nyt myös kuivahöyrypesuri, jolla voimme siivota entistä tehokkaammin monenlaisissa kohteissa ja siivouksissa. 
 
Kuivahöyrypesuri sopii erinomaisesti kylpyhuoneen ja saunan pesuun. Sillä voi pestä tehokkaasti myös suihkukaapit, hanat, rosterialtaan. 
Kuivahöyrypesuri sopii myös keraamisen lieden sekä uunin pesuun, varsinkin jos on tarvetta tehokkaampaan puhdistukseen.
 
Käytössämme on kuitenkin vain yksi pesuri, joten vuorottelemme sitä eri tekijöiden kesken, joten ihan joka kohteeseen aina laite ei ole mahdollista saada. Pyrimme siten käyttämään sitä kohteissa, joissa se on eniten tarpeen, kuten esim. kylpyhuoneiden perusteelliset siivoukset sekä muuttosiivoukset. 
 

Aktiivivesilaite 

Käytössämme myös yksi pieni aktiivivesilaite, joka on erinomainen sileiden pintojen desinfiointiin esim. ovenkahvat, tasot, lattiapinnat. Aktiivivesi on nimenomaan nihkeä pyyhinnässä erinomainen. Se puhdistaa hyvin, sitoo pölyn, desinfioi ilman pesuaineita! 
Katso video
Katso video

L

Kotisiivous sosiaalipalvelujen tukipalveluna

Kotisiivous sosiaali- palvelujen tukipalveluna

Teemme sosiaalipalvelun tukipalveluna kotisiivousta työtilanteemme mukaan seuraavissa kunnissa Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Espoo.  

Palvelemme asiakkaitamme arkisin ma–pe klo 8.00-18.00

Muutto- ja loppusiivouksissa myös viikonloppuisin.

 

Ota yhteyttä!

Meihin voi ottaa yhteyttä joko kotisivujen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse. Jos emme ehdi heti vastata, soitamme takaisin, mutta muistathan jättää tiedot joko vastaajaan tai tekstiviestillä, jotta pystymme kohdentamaan takaisin soittomme paremmin.

Viikkosiivoukseen kuuluu

Viikkosiivoukseen kuuluu

Erikseen sovittaessa viikkosiivoukseen voidaan lisätä

Ammattisiivous Järvenpää

Ota yhteyttä

Ammattisiivous Järvenpää

Anna palautetta

Ammattisiivous Järvenpää

Ota yhteyttä